Κατάγομαι από το Ηράκλειο Κρήτης και είμαι  απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Το χρονικό διάστημα 2008-2011 απασχολήθηκα στον ιδιωτικό τομέα στο Ηράκλειο Κρήτης ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην κατασκευή και επίβλεψη πολυάριθμων ιδιωτικών έργων εκπονώντας οικονομοτεχνικές μελέτες. Στη συνέχεια θέλοντας να επεκτείνω κι άλλο τις γνώσεις μου πάνω στον τομέα της πληροφορικής, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών πανεπιστημίου Κρήτης στους τομείς Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Πολυμέσων.

Τα κύρια ενδιαφέροντα μου προσδιορίζονται στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών κάνοντας χρήση open source τεχνολογιών αιχμής. Έχω εργασθεί με γλώσσες όπως η Java, PHP, MySQL, Javascript, HTML5, CSS3 και με frameworks όπως το CakePHP, Play, Bootstrap και άλλα. Επί πλέον ενημερώνομαι συνεχώς πάνω στην εξέλιξη των τεχνολογιών του web επεκτείνοντας τις γνώσεις μου συμμετέχοντας και λαμβάνοντας μέρος σε ομάδες εργασιών όπως τα βραβεία ανοικτού λογισμικού που διοργανώνει η ομάδα του ΕΛΛΑΚ του πανεπιστημίου Κρήτης. Παράλληλα κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών μου, ασχολιόμουν ενεργά με την Φοιτητική Ένωση Κρητών (ΦΕΚ) με την οποία είχα συμμετάσχει στην διοργάνωση πληθώρας εκδηλώσεων, ημερίδων και συνεδρίων. Τέλος υπηρέτησα τη θητεία μου στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού το έτος 2007, στο όπλο του Μηχανικού. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο βιογραφικό σημείωμα

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε εκτός απο πληροφορίες για τον εαυτό μου, πληροφορίες σχετικές την επιστήμη υπολογιστών και γενικότερα με την τεχνολογία και τις επιστήμες.

 

Καλή περιήγηση

Μύρων Αποστολάκης

Τα νέα μας!

Get our newsletter!

It seems that you have already subscribed to this list. Πατήστε εδώ για να ανανεώσετε το προφίλ σας.

Τελευταία άρθρα

Github

Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο ή πατήστε πάνω στην εικόνα για να προβάλετε το portfolio των projects που έχω ανεβάσει στο Github.

Helix3 FrameworkΗ κατασκευή της παρούσας ιστοσελίδας έγινε με την χρήση του Helix3 Framework και του δημοφιλούς CMS Joomla 3.4. 

eellakH μη-κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΛ/ΛΑΚ ιδρύθηκε το 2008, σήμερα αποτελείται από 29 Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα και κοινωφελείς φορείς.